Osaamisen kehittäminen

Osaamisen kehittäminen

Yliopiston tarjoama täydennyskoulutus avaa monialaisia mahdollisuuksia osaamisen syventämiseen, laajentamiseen ja jalostamiseen. Tutkintoa täydentävä koulutus on nivottu osaksi yliopiston tutkimusta ja opetusta.

Täydennyskoulutus sekä akateemiset moduulit

Yliopiston tarjoama täydennyskoulutus avaa monialaisia mahdollisuuksia osaamisen syventämiseen, laajentamiseen ja jalostamiseen. Tutkintoa täydentävä koulutus on nivottu osaksi yliopiston tutkimusta ja opetusta. Kaikista teema-alueista voidaan muokata myös yrityksille tai muille organisaatioille sovitettuja koulutuskokonaisuuksia tai kehittämishankkeita.

Akateemiset moduulit koostuvat joustavasti tutkinto-ohjelmaan kuuluvista opintojaksoista ja opintojaksojen muodostamista kokonaisuuksista. Työn ja kehittymisen kannalta osuvia kokonaisuuksia opiskelemalla voit täydentää teoreettista ja menetelmällistä osaamistasi.

Tutustu koulutustarjontaan >>

Suomen laajin EMBA-tarjonta

EMBA TampereExecutive MBA Tampere on Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteinen johtamiskoulutusten tuoteperhe, joka yhdistää tutkimustiedon ja johtamisen käytännöt. Tuoteperhe koostuu kuudesta erilaisesta toimiala- tai teemakohtaisesta johtamiskoulutusohjelmasta.

Executive Master of Business Administration -ohjelmaan osallistuminen on investointi sekä organisaation kilpailukykyyn että osallistujan kehittymiseen johtajana. Tampereen yliopisto tuo koulutusohjelmiin kauppatieteellisen ja yhteiskunnallisen näkökulman ja Tampereen teknillinen yliopisto rikastaa ohjelmia teknologian painotuksella.

Lue lisää koulutuksista >>

Koulutus- ja kehittämispalvelut organisaatioille

Liiketoiminnan kehittämisprosesseja tukevia asiantuntijapalveluita, tutkimusta ja koulutusta yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille tarjoaa Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos.

Lisäksi kaikista yliopiston täydennyskoulutuksen teema-alueista on tarjolla yrityksille tai muille organisaatioille sovitettuja koulutuskokonaisuuksia tai kehittämishankkeita.

Ohjelmat suunnitellaan aina yhteistyössä, jotta ne vastaavat tilaajan tarpeisiin. Kokonaisuuteen voi niveltyä koulutusta, kehittämistä ja tutkimusta tarpeiden mukaan. Myös tutkinnon osista rakentuvia akateemisia moduuleja voidaan ottaa pakettiin mukaan.

Esimerkkejä toteutetuista hankkeista:

  • Esimiesvalmennusohjelma teollisuusyritykselle
  • Keskijohdon johtamiskoulutusohjelma elintarviketeollisuuden konsernille
  • Pk-yrityksen johtoryhmävalmennus
  • Yrityskohtaisia MBA-toteutuksia eri toimialoille
  • Kunnan johtoryhmän kehittämiskoulutus
  • Korkeakouluhallinnon kokonaisuus Jyväskylän yliopiston henkilöstölle
  • Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutus Vaasan sairaanhoitopiirille
  • Sairaanhoitopiirin esimiesvalmennusohjelma
  • PD-ohjelma sosiaali- ja terveysalan alueorganisaatiolle

Avoin yliopisto-opetus

Avoin yliopisto-opetus tarjoaa mahdollisuuden suorittaa yliopiston tutkintojen osia yksittäisinä kursseina tai opintokokonaisuuksina iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opintomaksu on 15 euroa / opintopiste. Monia opintoja voi suorittaa myös joustavasti etänä.

Tutustu avoimen opetustarjontaan »

Ota yhteyttä

Kehitysjohtaja Jukka Mäkinen
puh. 050 564 4886
jukka.e.makinen(at)uta.fi