Nätyn monologiviikko

Järjestäjä(t)

COMS/Näty

Maanantaina 23.4.2018 klo 19 ja tiistaina 24.4.2018 klo 14 ja klo 19

Anna Böhm, Miko Jaakkola, Minea Lång, Ville Mikkonen, Niklas Rauten ja Sofia Smeds Nätyn kakkoskurssilta esittävät kuusi tiimityönä kirjoitettua monologia.

Mikä on monologi? Millä tavalla näyttelijä rakentaa pienen ja tarkan kuvan tämän päivän maailmasta näyttämölle? Aiheet ovat tästä ajasta ja tämän ajan ihmisistä: vauva-arki, youtube-tähti, persoonan jakautuminen, paniikkihäiriö, kleptomania, kuuluisuus. Tekstit ovat ronskeja päivityksiä tunnettujen näytelmien teemoista. Henkilöhahmot ovat saaneet inspiraationsa Maria Jotunin Kultaisesta vasikasta, Mark Ravenhillin Shopping & Fuckingista ja Choderlos de Laclosin Vaarallisista suhteista.

Anna Böhm ja Santeri Niskanen: Klaseerattu elämä - Ha-ha-haa
Lavalla Sofia Smeds

Niklas Rauten ja Inke Koskinen: Se ei pane joka pelkää
Lavalla Ville Mikkonen

Sofia Smeds ja Linnea Leino: Savityö
Lavalla Anna Böhm

Miko Jaakkola ja Heli Hyttinen: Tasku
Lavalla Minea Lång

Ville Mikkola ja Arttu Soilumo: WHADIS LAAV?
Lavalla Miko Jaakkola

Minea Lång ja Samuel Kujala: La Petit Mort
Lavalla Niklas Rauten

Opettajina Monologi-jaksolla ovat toimineet yliopistonlehtori Samuli Nordberg (Näty), yliopistonlehtori Tiina Syrjä (Näty), yliopistonlehtori Minna Hokkanen (Näty), professori Pauliina Hulkko (Näty), dramaturgian lehtori Tuomas Timonen (Teak) ja dramaturgian professori Katariina Numminen (Teak).

Demoteatterin paikkavaraukset arkisin klo 10-15 puh. 050 395 1197 tai teatteri@uta.fi

Vapaa pääsy

Teatterisihteeri Tuula Parviainen, 040 1901 522