Nätyn monologifestivaali

Tampereen yliopiston keskustakampus, Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

COMS/Näty

Kaksitoista monologia Teatterimontussa ja Tampereen yliopiston päärakennuksen erilaisissa julkisissa tiloissa. Esityspaikat tarkennetaan myöhemmin Monologifestivaalin omalla tapahtumasivulla

Demoteatterissa aiemmin esitettyjen monologien lisäksi Monologifestivaalilla nähdään seuraavat kuusi dramaturgiopiskelijoiden kirjoittamaa, Hella Wuolijoen Niskavuori-sarjasta inspiraationsa saanutta monologia, joita Nätyn kakkoskurssin opiskelijat Heli Hyttinen, Inke Koskinen, Samuel Kujala, Linnea Leino, Santeri Niskanen ja Arttu Soilumo ovat työstäneet Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun adaptaatiokurssilla:

Veikka Heinonen: Niskavuori palaa
Lavalla Inke Koskinen

Anni Ihlberg: Kaikki omat asiat
Lavalla Linnea Leino

Liila Jokelin: Sä kasvoit neito kaunainen
Lavalla Heli Hyttinen

Juho Keränen: Niskavuorella kasvaa minun leipäni
Lavalla Arttu Soilumo

Joel Mäkipää: X
Lavalla Santeri Niskanen

Hanna-Kaisa Tiainen: Treasureboy
Lavalla Samuel Kujala

Festivaaliesitysten yhteydessä järjestetään tekijäkeskusteluja ja haastatteluja.

Monologifestivaalin esitykset voi nähdä myös Helsingissä, Kansallisteatterin Lavaklubilla torstaina 3.5. klo 18.

Monologifestivaaliin ja Lavaklubille ei ole paikkavarauksia. Tule ajoissa, paikkoja rajoitetusti. Vapaa pääsy.

Opettajina Monologi-jaksolla ovat toimineet yliopistonlehtori Samuli Nordberg (Näty), yliopistonlehtori Tiina Syrjä (Näty), yliopistonlehtori Minna Hokkanen (Näty), professori Pauliina Hulkko (Näty), dramaturgian lehtori Tuomas Timonen (Teak) ja dramaturgian professori Katariina Numminen (Teak).

Tervetuloa!

Teatterisihteeri Tuula Parviainen, 040 190 1522