Lääketieteen ja biotieteiden tiedekunta

Lääketieteen ja biotieteiden tiedekunnassa tutkitaan lääketiedettä laaja-alaisesti. Perustutkinnoista valmistuvat lääketieteen lisensiaatit ja bioteknologian maisterit saavat erityisen hyvät lähtökohdat yksilöllistetyn lääketieteen tutkimiseen ja soveltamiseen. Lääketieteen lisensiaatin tutkinnosta valmistuneet saavat myös erinomaiset taidot toteuttaa lääkärin ammattia terveydenhuollon – ja sairaanhoidon organisaatioissa. Lisäksi tiedekunnassa järjestetään tieteellistä ja ammatillista jatkokoulutusta.

M.Sc. Magdaléna von Essenin väitöstilaisuus

LL Anssi Solismaan väitöstilaisuus

An excellent opportunity for researchers and PhD students to share their knowledge and research topics as well as practice presentation, popularization and networking!

Please register yourself or a group for the workshop by 14 November 2018

Biomaterial applications: From study of fundamental cellular behaviours through to regenerative therapies