Workit.netin ja POPJobin työpaikkasivut yhdistetään

Julkaistu 7.11.2018 - 15:16

Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston työelämäpalveluiden työ- ja harjoittelupaikkatarjouksia välittävät Workit.netti ja POPJob yhdistetään 19. marraskuuta. Jatkossa opiskelijat ja alumnit löytävät kaikki työnantajien uudelle Tampereen yliopistolle tarjoamat työ- ja harjoittelupaikat sekä diplomityöpaikat ja gradutarjoukset samasta palvelusta.

Palveluun pääsee tutuista paikoista nykyisiltä www-sivuilta, TaY:n Opiskelun oppaasta ja TTY:n POP:sta. Joulukuun jälkeen linkki palveluun löytyy myös tuni.fi-sivuilta.

Workit.netin ja POPJobin yhdistyessä paikkatarjousten määrä palvelussa lisääntyy ja monialaistuu. Löytääkseen itselleen kiinnostavia paikkoja kannattaa sivuston hakutoiminnot ottaa hyvin haltuun. Paikkatarjouksia voi etsiä ja järjestää mm. koulutusalan ja työpaikan sijainnin mukaan.

Palvelussa voi tehdä myös paikkavahdin, joka lähettää hakuun sopivia ilmoituksia sähköpostiin. Palveluiden yhdistymisen aikaan voimassa olevat paikkavahtitilaukset jatkuvat normaaliin tapaan yhdistymisen jälkeenkin.

Harjoittelupaikkojen ja kesätyöpaikkojen ilmoittelu käynnistymässä

Työnantajat jättävät ilmoitukset valtakunnalliseen Aarresaari.net-palveluun, josta ne välittyvät työnantajan valitsemien yliopistojen työelämäpalveluihin. Kesätyö- ja harjoittelupaikkojen määrä palvelussa alkaa lisääntyä kohti alkuvuotta.

Palvelu on hyvin suosittu, Workit.netissä ja POPJobissa on tämän vuoden aikana julkaistu jo yli 6500 työpaikkaa, 1300 harjoittelupaikkaa sekä 95 dippatyö- ja graduaihetta. Palveluissa on kuluneen vuoden aikana tehty yli 170 000 sivustovierailua.

Lisätiedot:
Kaisa Niskanen, TTY, kaisa.niskanen@tut.fi, p. 050 300 5964