Vaikuta Tampere3-kirjaston palveluihin käyttäjäkyselyssä

Julkaistu 12.3.2018 - 09:07

Tampere3-korkeakoulujen kirjastot rakentavat nyt yhteisen Tampere3-kirjaston palveluja. Tule mukaan ja kerro mielipiteesi nykyisistä palveluista käyttäjäkyselyssä! Vastaa kyselyyn maaliskuun loppuun mennessä ja osallistu myös palkintojen arvontaan.

Käyttäjäkysely järjestetään samanaikaisesti Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kirjastoissa. Se on suunnattu niin opiskelijoille, tutkijoille ja muulle henkilökunnalle kuin muillekin kirjastojemme palvelujen käyttäjille.

Voit antaa arvosanasi kirjaston palvelujen merkityksestä ja niiden toimivuudesta. Toivomme myös avointa palautetta ja ehdotuksiasi kehittämiseen. Linkin kyselyyn löydät verkkosivuiltamme, ja vastaaminen vie vain vähän aikaasi.

Muista osallistua myös kyselyn palkintoarvontaan. Vastaamisen jälkeen jätä yhteystietosi arvontalomakkeella.
Kaikkien Tampere3-kirjastojen vastaajien kesken arvomme runsaasti hyödyllisiä palkintoja:
3 sateenkestävää Rains-reppua, 3 tarpeellista sammutuspeitettä, 3 käytännöllistä paistinpannua, kirjapalkintoja, 20 kirjaan kiinnitettävää lukuvaloa, 30 monikäyttöistä pyöränvaloa, 40 elokuvalippua, 7 Nysse-lahjakorttia (à 10 €) sekä pieniä tuotepaketteja.

Lisätietoja Tampereen yliopiston kirjastossa:
Outi Viitasalo ja Sonja Mattsson

Linkkejä kyselyyn kirjaston verkkosivuilla