Tampereen yliopiston lukuvuoden avajaiset keskiviikkona 5.9.

Julkaistu 29.8.2018 - 10:39

Tampereen yliopisto juhlistaa lukuvuoden avajaisia sekä juhlallisin että rennommin tavoin keskiviikkona 5.9. Varsinainen avajaisjuhla alkaa klo 12 yliopiston juhlasalissa, Kalevantie 4.

Avajaispuheen pitää rehtori Liisa Laakso. Hänen jälkeensä puhuu tuore Tampereen yliopiston Vuoden alumni. Henkilökunnan puheenvuoron pitää projektipäällikkö Jorma Viikki ja opiskelijan puheenvuoron Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Sanni Lehtinen.

Juhlassa jaetaan myös Tampereen Yliopiston Tukisäätiön ja Tampereen kaupungin stipendit edellisen lukuvuoden parhaille väitöskirjoille.

Viisi tuoretta professoria pitää avajaispäivänä juhlaluentonsa.

Kansainvälisen politiikan professori Hiski Haukkala puhuu aiheesta Täydellinen tutkija? Turbulentin maailman ja kansainvälisen politiikan tutkimuksen välisestä suhteesta.

Hallintotieteen, korkeakouluhallinnon professori Jussi Kivistön aiheena on Korkeakouluhallinto ajankohtaisena tutkimuskohteena.

Markkinoinnin professori Hannu Saarijärvi puhuu aiheesta Markkinointi eilen, tänään ja huomenna

Tilastotieteen, erityisesti data-analyysin professori Jaakko Peltosen luennon otsikkona on
Kuinka pilvistä tehdään pannukakkuja: Eksploratiivinen tiedon analysointi tilastotieteen keinoin auttaa tutkijoita ymmärtämään suuria tietoaineistoja.

Sosiaalipsykologian professori Atte Oksasen aiheena on Sosiaalipsykologia – manifesti satelliittitieteelle.

Päivän muuta ohjelmaa ovat muun muassa alumnikahvit Alakuppilassa, opastetut kampuskierrokset ja tanssi-, teatteri- ja lauluesitykset.

Avajaisjuhlan ohjelma

Avajaispäivän koko ohjelma

Lisätietoja avajaisjuhlasta:
Johdon assistentti Anu Nikupeteri, 050 591 1573, anu.nikupeteri@uta.fi
Lisätietoja päivän muusta ohjelmasta:
Markkinointikoordinaattori Kyösti Koskela, 050 318 6621, kyosti.koskela@uta.fi

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 29.8.2018