Tampereen yliopisto sopi lääkärikoulutuksesta Pietarissa

Julkaistu 15.6.2018 - 12:39
Tampereen kaupungin ja yliopiston edustajia Pietarissa
Tampereen kaupungin ja yliopiston delegaatiot allekirjoittivat yhteistyösopimukset Pietarissa.

Tampereen yliopisto on sopinut lääkärikoulutuksen yhteistyöstä Venäjällä. Aiesopimus allekirjoitettiin Pietarissa perjantaina.

- Aloitamme evidence based -toimintatapaan perustuvan lääkärikoulutuksen suunnittelun, kertoo Tampereen yliopiston vararehtori Harri Melin.

- Tampereen yliopisto ohjaa uuden koulutuksen kehittämistä ja toteuttamista. Toimintamallin suunnittelu käynnistyy syksyllä, Melin kertoo.

Pietarilaisessa Almazov National Medical Research Centressä järjestettävään koulutukseen tulee noin sata opiskelijaa.

Tampereen kaupunki allekirjoitti samalla Pietarin kaupungin kanssa yhteistyösopimuksen Smart city -kumppanuudesta.

Almazov National Medical Research Centre