Saudiarabialaisten opettajien täydennyskoulutusta esitellään medialle

Julkaistu 11.9.2017 - 14:43

Kutsu medialle

Tervetuloa tutustumaan saudiarabialaisten opettajien täydennyskoulutukseen Joensuun, Tampereen ja Turun norsseihin!

Itä-Suomen, Tampereen ja Turun yliopistot toteuttavat yhteisen koulutusvientiyhtiönsä Finland Universityn kautta täydennyskoulutusta 59 saudiarabialaiselle opettajalle. Koulutuksen maksaa Saudi-Arabian opetusministeriö.

Keväällä koulutuksen aloittaneet opettajat tutustuvat syksyllä Joensuun, Tampereen ja Turun normaalikoulujen toimintaan ja opetusmenetelmiin suomalaisten mentoriopettajien johdolla.

Osallistujat vievät Suomessa opitut hyvät käytännöt Saudi-Arabiaan ja osallistuvat näin kotimaansa koulutuksen kehittämiseen.

Media on tervetullut tutustumaan koulutukseen, kouluttajina toimiviin norssin opettajiin ja saudiarabialaisiin opiskelijoihin keskiviikkona ja torstaina 13.9. ja 14.9.2017. Myös rehtoreiden tapaamisesta voidaan sopia. Tarkan ajan ja paikan sopiaksenne voitte ottaa yhteyttä kaupunkikohtaisesti:
- Tampereella koordinaattori Outi Stüber, 040 190 1804, outi.stuber@uta.fi
- Joensuussa koordinaattori Pirkko Nissinen, 050 400 2155, pirkko.nissinen@uef.fi
- Turussa koordinaattori Anna Alasuutari, 040 704 7711, aneekaa@utu.fi

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 11.9.2017