Nykypäivän organisaatiot menestyvät johtamalla tietoa

Julkaistu 30.8.2018 - 15:09

Johtajuussymposium 6.9.: Nykypäivän organisaatiot menestyvät johtamalla tietoa

Kasvavan datamäärän muuttaminen arvokkaaksi tiedoksi on monen organisaation menestykselle keskeinen tekijä. Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun järjestämässä vuoden 2018 Johtajuussymposiumissa pohditaan, kuinka organisaatiot voivat kehittyä ja saavuttaa kilpailuetua tiedolla johtamisen keinoin. Kaikille avoin tapahtuma järjestetään torstaina 6. syyskuuta Tampereen yliopistossa.

Johtajuussymposiumin pääseminaarin keynote-puhuja on kansainvälisesti arvostettu huippuasiantuntija, professori Tom Davenport. Davenport on kysytty puhuja ja tunnettu mittavasta kirjallisesta tuotannostaan. Hän on Harward Business Review’n eniten julkaistu kirjoittaja, jonka käsialaa on muun muassa bestseller Competing on Analytics. Kirjassaan Davenport esittää kuuluisan ajatuksensa siitä, että yritykset voivat saada kilpailuetua hyödyntämällä dataa.

Davenport vastaa median kysymyksiin ennen tapahtuman pääseminaaria Tampereen yliopiston päärakennuksessa torstaina 6.9. klo 9.

Poimintoja päivän ohjelmasta:

Klo 8–10, Päätalo A1: Open Innovation Breakfast
Aamiaistilaisuuden pääpuhujana toimii innovaatioprofessori Tim Minshall Cambridgen yliopistosta. Suomalaisten organisaatioiden näkökulmaa tuo mukaan Solitan SVP Lassi Kurkijärvi.

Klo 10:15–12, Juhlasali: Analytics and Management; The Present and the Future
Pääseminaarin keynote-puhujana toimii professori Tom Davenport. Hänen puhettaan kommentoivat Tampereen teknillisen yliopiston tietojohtamisen professori Nina Helander ja Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

Klo 12:30-13:45, Päätalo A1: Parempia tavoitteita, parempia mittareita
Aamulehden ja Johtamiskorkeakoulun ylioppilaat ry:n järjestämässä seminaarissa keskustelevat Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen, Elisan Hämeen-aluejohtaja Toni Luhti ja liikkeenjohdon neuvonantaja Esko Kilpi.

Klo 13-16, Päätalo D10b: Urheilujohtamisen muutos
Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n järjestämässä seminaarissa pohditaan urheilujohtamisen ajankohtaisia ilmiöitä Stadion-säätiön toimitusjohtaja Maija Innasen, Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaaran ja liikuntaneuvos Erkki Alajan johdolla.

Klo 14-16, Päätalo A1: Digitalisaatio ja ekosysteemit
Business Tampereen järjestämä seminaari pureutuu digitalisaatioon muun muassa Goforen toimitusjohtaja Timur Kärjen ja Ultimate.ai:n kehitysjohtaja Kaspar Lastikan kanssa.

Klo 14-16, Päätalo A4: Mutuals in the Age of Digitalization: Challenges, Opportunities and Role of Research
Keskinäisen vakuutustoiminnan kansainvälisen tason seminaarissa puhuvat muun muassa International Cooperative and Mutual Insurance Federationin toimitusjohtaja Shaun Tarbuck ja vakuutusyhtiö Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

Tapahtuman seminaarit ja paneelikeskustelut ovat pääosin kaikille avoimia ja pääosin ilmaisia.

Ohjelma ja tiedot puhujista: www.johtajuussymposium.fi
Facebook @Johtajuussymposium
Twitter #johtajuussymposium

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Johtamiskorkeakoulun viestintäkoordinaattori Maria Kasdaglis, 050 417 7339, maria.kasdaglis@uta.fi

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 30.8.2018