MARIHE-ohjelmalle Euroopan komissiolta jatkorahoitus

Julkaistu 9.8.2018 - 12:45

Euroopan komissio on päättänyt myöntää johtamiskorkeakoulussa toteutettavalle Erasmus Mundus yhteis- ja kaksointutkintoon johtavalle maisteriohjelmalle "Research and Innovation in Higher Education" (MARIHE) viiden vuoden jatkorahoituksen (yht. noin 3,7 miljoonaa euroa). MARIHE-ohjelmaa koordinoi itävaltalainen Danube University Krems. Ohjelman konsortioon kuuluvat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun lisäksi kiinalainen Beijing Normal University, saksalainen Osnabrück University of Applied Sciences sekä uusina partnereina intialainen Thapar Institute of Engineering and Technology ja unkarilainen Eötvös Loránd University. Ohjelman toteuttamisesta JKK:ssa vastaa HEG-ryhmä. Ohjelman jatkokauden ensimmäinen kohortti aloittaa opintonsa syksyllä 2019 Itävallan Kremsissä.

Tampereen yliopistossa ohjelman vastuuprofessorina toimii Jussi Kivistö ja koordinaattorina Eveliina Permi. Lisätietoja ohjelmasta löytyy MARIHEn nettisivuilla.