Lähes 5 500 nuorta tulee tutustumaan Tampereen yliopistojen ja korkeakoulujen tarjontaan

Julkaistu 8.5.2018 - 09:32

Tamperelaiset korkeakoulut esittelevät monipuolista opiskelutarjontaansa jo perinteisessä Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtumassa tiistaina 15.5.2018, kello 9–16 Tampere-talossa (Yliopistonkatu 55) ja Tampereen yliopistossa (Kalevantie 4).

Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 5 400 nuorta ympäri Suomea. Reilusti yli puolet ilmoittautuneista tulee Tampereen ja sen ympäristökuntien ulkopuolelta. Pohjoisimmat tulevat Kajaanista ja eteläisimmät Espoosta. Läntisin paikkakunta on Kristiinankaupunki ja itäisin Savonlinna.

Nuorille esittäytyvät kaikki neljä tamperelaista korkeakoulua: Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk), Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK), Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) sekä Tampereen yliopisto (TaY). Jälkimmäiset kolme esiintyvät ensimmäistä kertaa yhteisellä ilmeellä, sillä keväällä 2019 hakukohteina ovat uusi Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Tampere-talon esittelypisteissä on paikalla sekä korkeakoulujen henkilökuntaa että opiskelijoita. He kertovat erilaisista uravaihtoehdoista ja antavat käytännön vinkkejä opiskeluun ja valintoihin. Päivän aikana voi myös tutustua eri koulutusalojen esittelyihin Tampere-talon ja Tampereen yliopiston luentosaleissa.

Näkyvässä roolissa tapahtumassa on myös Suomen parhaaksi valittu opiskelijakaupunki Tampere!

Tapahtuman tarkemmat tiedot ohjelma-aikatauluineen:

Lisätietoja tapahtumasta:

Ennen tapahtumaa:
markkinointikoordinaattori Kyösti Koskela, 050 318 6621, kyosti.koskela@uta.fi

Tapahtuman aikana tapahtumasta:
viestintäpäällikkö Tuire Salmi-Hiltunen, 0295 418 302, tuire.salmi-hiltunen@poliisi.fi

Tapahtuman aikana Tampere3:sta:
Kirsi Aalto, 040 190 1658, kirsi.m.aalto@uta.fi (tavattavissa tapahtuman aikana Tampere-talossa 10.30 ja 14.00 jälkeen)