Kati Iltanen dekaaniksi luonnontieteiden tiedekuntaan

Julkaistu 10.10.2016 - 15:41
Kati Iltanen

Tietojenkäsittelyopin yliopistonlehtori, filosofian tohtori Kati Iltanen on nimitetty vuoden 2017 alusta aloittavan luonnontieteiden tiedekunnan dekaaniksi. Tampereen yliopiston hallitus päätti nimityksestä lokakuun kokouksessaan. Iltasen tehtävä dekaanina on osa-aikainen, ja se kestää vuoden 2017 loppuun saakka.

Luonnontieteiden tiedekuntaan sijoittuvat matematiikan ja tilastotieteen sekä tietojenkäsittelytieteiden tutkinto-ohjelmat sekä tilastotieteen keskus. Ihmisen ja teknologian vuorovaikutuksen maisteriohjelma ja vuorovaikutteisen teknologian tohtoriohjelma sijoittuvat kuitenkin viestintätieteiden tiedekuntaan.

Iltanen on toiminut tietojenkäsittelytieteiden tutkinto-ohjelman tutkinto-ohjelmavastaavana, ja hänellä on vahva rooli Tampere3-yhteistyössä.

– Kati Iltasella on hyvät valmiudet ja motivaatio johtaa luonnontieteiden tiedekuntaa sekä yhteisön vahva tuki, sanoo rehtori Liisa Laakso.