Ikääntyminen Tampereella

Tuloksia T60- ja Tervaskannot 90+ -tutkimuksista
perjantaina 9.11. klo 12.00 alkaen
Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa, Keskustori 4

Tutkijat kertovat tuoreita tuloksia tamperelaisten ikääntymistä koskevista tutkimuksista.

Vuonna 2017 alkaneessa Kuusikymppisenä 100-vuotiaassa Suomessa -tutkimuksessa tarkastellaan kuusikymppisten tamperelaisten elämäntilannetta ja siinä tapahtuneita muutoksia.

Pitkään jatkuneessa yli 90-vuotiaiden elämäntilanteeseen ja terveyteen kohdistuvassa Tervaskannot 90+ -tutkimushankkeessa puolestaan tehtiin uusi kysely keväällä 2018, ja nyt on aika esitellä sen ensimmäisiä tuloksia.

Ohjelma:
Professori Marja Jylhä: Tervetuloa
Väitöskirjatutkija Johanna Surakka ja yliopistonlehtori Kirsi Lumme-Sandt:
Kuusikymppisenä Tampereella
Professori Marja Jylhä: Kuinka voivat yli 90-vuotiaat tamperelaiset?
Tutkijatohtori Linda Enroth ja tutkija Jutta Pulkki:
Terveys, turvallisuus ja asuminen tervaskantojen ja heidän läheistensä silmin

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan yhdessä ikääntymisen ja vanhuuden tutkijoiden kanssa! Tilaisuuteen on vapaa ja esteetön pääsy.

Tilaisuuden järjestävät Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta ja Gerontologian tutkimuskeskus GEREC.

Gerontologian tutkimuskeskus GEREC: http://www.gerec.fi/

Lisätietoja: