Gradupalkintoja maisteriopiskelijoille

Julkaistu 22.5.2018 - 11:13
ARC-grant/ Kuva: Yhdysvaltain suurlähetystö
Palkitut yhteiskuvassa Yhdysvaltain suurlähetystössä: Tuomas Lieskivi, Ilmari Reunamäki, Tinja Nieminen, Emilia Lehtonen sekä Ethan Tabor Yhdysvaltain suurlähetystön lehdistö- ja kulttuuriosastolta. Kuva: Yhdysvaltain suurlähetystö

Tampereen yliopistossa historiaa pääaineenaan opiskeleva Ilmari Reunamäki oli yksi neljästä maisteriopiskelijasta, jotka saivat tänä vuonna American Resource Centerin (ARC) gradupalkinnon.

Helsingin yliopiston Kaisa-kirjastossa sijaitseva ARC on jakanut gradupalkintoa maisterivaiheessa oleville suomalaisopiskelijoille vuodesta 2006 lähtien. Tänä vuonna palkittiin ennätykselliset neljä opiskelijaa eri yliopistoista ympäri Suomen. Palkitut saavat 999 euron apurahan pro gradu -työnsä viimeistelyä varten.

Ilmari Reunamäki palkittiin tutkimuksestaan ”The Mentality of an American Civil War Soldier in the Wartime Letters”.

Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskeleva Emilia Lehtonen palkittiin tutkimuksestaan ”Transfer of Business to the USA and its Tax Implications – The Private Equity Fund’s Perspective”.

Turun yliopistossa mediatutkimusta opiskeleva Tuomas Lieskivi palkittiin tutkimuksestaan ”Made in America – America-related Representations and Author-positions in Articles of Suomen Kuvalehti in 2016”.

Jyväskylän yliopistossa yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella opiskeleva Tinja Nieminen palkittiin tutkimuksestaan ”The Feminist Voice of Hip-hop? – Negotiating Alternative Identities in Contemporary American Hip-hop”.