Y-Foorumi – Research Meets Practice

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Tampereen ammattikorkeakoulun Y-kampus (Kuntokatu 3)

Järjestäjä(t)

Y-kampus

Uuden ajan yrittäjyys

Y-Foorumi yhdistää yrittäjät sekä yrittäjyyden tutkimuksen. Tavoitteena on tarjota yrittäjyystietoa ja verkostoitumista yrittäjille, tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille sekä esitellä korkeatasoista soveltavaa ja tieteellistä tutkimusta.

Y-Foorumi käynnistyy Hjallis Harkimon puheenvuorolla hänen yrittäjyyskokemuksistaan ja -näkemyksistään, ja jatkuu paneelilla, jossa yrittäjien ja yrittäjyysprofessoreiden mielipiteet kohtaavat. Paneeliin osallistuvat yrittäjät Totti Salko (Merle Consulting Oy), Katri Tanni (Differo Oy) ja Lea Tornberg (Coulu Systems Oy) sekä emeritusprofessori Vesa Routamaa ja professori Timo Pihkala. Keskustelua jatketaan pienemmissä teemaryhmissä uusimpien tutkimustulosten parissa. Y-Foorumi jatkuu vapaamuotoisessa illanvietossa ravintola Tillikassa, jossa Pekka Haavisto visioi kanssamme tulevaisuutta.

Ohjelma ja puhuja- ja panelistiesittelyt

Tapahtuma on maksullinen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.4.2018, ilmoittautuminen