Verkkokerronnan päivä

Pinni B 1100, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Journalistiikka, viestintätieteiden tiedekunta

Miten journalismi löytää yleisönsä sosiaalisesta mediasta? Millaisia uusia muotoja journalismi saa, kun siitä tulee todella digitaalista? Kuinka yleisö uudessa ympäristössä kootaan ja kuinka sitä puhutellaan?

Tule kuulemaan vastauksia kaikille avoimeen konferenssipäivään Tampereen yliopistolle: vastauksia antavat journalismin ja sen tutkimuksen huiput maailmalta ja Suomesta.

Konferenssi on osa journalistiikan vierailijaprofessorin Jussi Pullisen opetusvuotta.

Pääpuhujina ovat:

Rachel Rodriguez, Senior Producer, CNN Digital Worldwide
Ryan Heath, Senior EU Correspondent, Politico Europe

Heidän lisäkseen kuullaan alansa johtavia journalisteja ja tutkijoita Suomesta.

Ohjelma käsittelee laajasti journalistisen työn ja kerronnan sopeutumista digitaaliseen muotoon ja yleisön uusiin käyttötapoihin. Aiheina ovat niin sosiaalisen median videot, toimittajan työn ja journalismin uudet muodot kuin yleisön tavoittamisen ja mittaamisen uusimmat tavat.

Konferenssi on maksuton ja suunnattu koko alalle: toimitusten työntekijöille, tutkijoille ja opettajille ja opiskelijoille.

Koko ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkistetaan alkuvuodesta 2018. Konferenssin järjestämistä tulee Helsingin Sanomain Säätiö.

Journalistiikan vierailijaprofessori Jussi Pullinen
puh. 040-7408564