Vastuullisen liiketoiminnan tutkimuspäivät 2018

Tampereen yliopisto

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto, Johtamiskorkeakoulu

Mitä yritysvastuu tarkoittaa tämän päivän yhteiskunnassa? Miten vastuullisuuden ja eettisyyden näkökulmat tulevat esiin erilaisissa liiketoimintamalleissa ja liiketoimintaympäristöissä? Miten näitä näkökulmia voidaan tutkia ja kehittää?

Vastuullisen liiketoiminnan tutkimuspäivien tarkoituksena on lisätä vastuullisen liiketoiminnan tutkimuksen näkyvyyttä ja edistää sen kehitystä Suomessa.

Tutkimuspäivillä palkitaan paras työelämän etiikkaan liittyvä tutkielma yhteistyössä EBEN Suomi ry:n kanssa.

Ohjelma julkaistaan 2.3.2018. Seminaari on maksuton.

Vuoden 2018 keynote-puhujat:

Dr. Geert Demuijnck, Professor of Business Ethics, EDHEC Business School:
    “Business ethics in practice: The role of business ethicists in corporations” (Ke 14.3.2018)

Dr. Pasi Heikkurinen, Lecturer in Business and Sustainable Change in the School of Earth and Environment, Sustainability Research Institute (SRI), University of Leeds:
     “Integrative perspective on business and sustainable change” (To 15.3.2018)

Ilmoittautuminen ja absraktien jättäminen on avattu.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen konferenssin sivuilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Professori Johanna Kujala, 050 420 1509, johanna.kujala@uta.fi