Työelämän tutkimuspäivät 2018

Päättyy kello

Tampereen yliopiston keskustakampus

Järjestäjä(t)

Työelämän tutkimuskeskus ja Työelämän tutkimusyhdistys ry.

Työelämän tutkimuspäivät ovat Tampereen yliopiston työelämän tutkimuskeskuksen ja Työelämän tutkimusyhdistys ry:n yhdessä järjestämä vuosittainen konferenssi, joka toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004. Tutkimuspäivien tavoitteena on lisätä työelämän tutkimuksen näkyvyyttä ja edistää työelämän tutkijoiden ja muiden työelämätoimijoiden verkostoitumista. Tapahtumalla pyritään tukemaan suomalaisen työelämätutkimuksen profiloitumista omaksi tärkeäksi asiantuntemusalakseen. Työelämän tutkimuspäivät ovat monitieteisen ja monialaisen työelämän tutkijajoukon, kehittäjien, konsulttien sekä tutkimustiedon käyttäjien ja soveltajien innostava ja odotettu kohtaamispaikka. Tervetuloa tänäkin vuonna mukaan!

Työelämän tutkimuspäivien verkkosivu

Päivien ohjelma päivityy ohjelmasivulle