Tampereen yliopiston laulajat: Gaude!

Alkaa
Alkaa kello

Finlaysonin kirkko
Puuvillatehtaankatu 2, Tampere

Gaude

Tampereen yliopiston laulajat (TYL) kutsuvat kuulijansa mukaan perinteiseen joulukonserttiinsa Gaude!

Joulukonsertti järjestetään Finlaysonin kirkossa lauantaina 16.12 klo 19.

Lämminhenkinen a cappella -konsertti johdattaa kuulijansa joulun rauhaan kauniissa ympäristössä raikkain ja tunnelmallisin sävelin. Konsertissa kuullaan koko kuoron esittämien teosten lisäksi kappaleita myös kuoron pienyhtyeiltä erilaisissa kokoonpanoissa.

Tampereen yliopiston laulajat tarjoaa kuulijoilleen ohjelmistoltaan paitsi tunnelmallisen myös monipuolisen joulukonsertin. Ohjelmistoon lukeutuu keskiaikaisia Piae cantiones -sävelmiä, perinteisiä suomalaisia joululauluja, sekä tuoreita sävellyksiä muun muassa Bob Chilcottilta, Eric Whitacrelta ja Mikko Sidoroffilta.

Käsiohjelmat 13/8€ ovelta tai ennakkoon kuorolaisilta.

Lisätietoa kuorosta TYL:n sivuilta

Tampereen yliopiston laulajat on vuonna 1964 perustettu, noin 60 nuoresta laulajasta koostuva sekakuoro. Pääasiassa Tampereen yliopiston opiskelijoista koostuvaa joukkoa yhdistää rakkaus musiikkiin ja erityisesti laulamiseen. Harkituista konserttikokonaisuuksista ja raikkaasta soinnista
kiiteltyä kuoroa on vuodesta 2010 alkaen johtanut musiikin maisteri Päivi Liimola.

Instagram: @tampereenyliopistonlaulajat
Facebook @tylkuoro