Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin! Pirkanmaan sote TKI -nykytilakuva

Museokeskus Vapriikki, Auditorio,  Alaverstaanraitti 5

Järjestäjä(t)

Pirkanmaan liitto, Tampere3-korkeakoulut, Tampereen kaupunki

Pirkanmaalla on suuri potentiaali ja osaaminen sosiaali- ja terveyspalvelujen (sote) alalla niin tutkimus-, kehittämis- kuin innovaatiotoiminnassakin (TKI). Nykyisessä murrostilanteessa osaamisen esille tuominen on tärkeää: mitä kaikkea Pirkanmaalla tutkitaan, kehitetään ja innovoidaan sote-palveluihin liittyen? Millaisiin teemoihin sote TKI-toimintaa tulisi jatkossa suunnata? Entä millaisia kehittämismahdollisuuksia Pirkanmaalla on?

Tervetuloa kuulemaan tuloksia Pirkanmaan liiton, Tampere3-korkeakoulujen ja Tampereen kaupungin kevään 2018 yhteisprojektista, jossa kartoitettiin Pirkanmaan sote TKI-toiminnan nykytilaa ja tulevaisuuden kehittämissuuntia. Tulosten lisäksi tilaisuudessa kuullaan nostoja uusista tutkimusavauksista ja alueen sote TKI-toiminnasta.

Ilmoittautuminen 4.6.2018 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Ma. maakunta-analyytikko Piia Tienhaara, piia.tienhaara@pirkanmaa.fi, p. 044 422 2247
 Sidosryhmäjohtaja Päivi Myllykangas, paivi.myllykangas@uta.fi, p. 040 743 6417