Suomen Pankin pääjohtajan vierailuluento

Päättyy kello

Pinni B1100

Järjestäjä(t)

Suomen Pankki, Tampereen yliopiston taloustieteen opiskelijoiden aineyhdistys Pareto ry.

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen vierailee Tampereen yliopistolla luennoimassa Suomen ja maailman talouden ja politiikan ajankohtaisista aiheista.

Pääjohtaja ottaa kysymyksiä vastaan mielellään, joten kysymyksiä voi miettiä valmiiksi. Luentoalustuksen jälkeen keskustelua jatketaan yleisön kysymysten pohjalta. Tervetuloa kuuntelemaan luentoa ja keskustelemaan pääjohtajan kanssa! Tapahtuma on avoin kaikille halukkaille osallistujille.

Yleisö voi lähettää tilaisuudessa keskusteltavaksi tarkoitettuja kysymyksiä myös ennakkoon järjestäjille sähköpostitse (Rannikko.Rasmus.S@student.uta.fi)

Tilaisuus kestää noin 1h 30min.

Tapahtumaan voi ottaa osaa myös Facebookissa. Lisää tapahtumasta ja Liikasen haastattelun voi lukea Pareto ry:n sivuilta.

Lisätietoja

For more information, please contact: Rasmus Rannikko rannikko.rasmus.s@student.uta.fi