SOC:n kunniatohtorisymposium / Honorary Doctors' lectures

SOC

Scientific symposium
Honorary Doctors’ lectures

Elokuussa järjestetään Tampereen yliopiston kaikkien tiedekuntien yhteinen tohtori- ja kunniatohtoripromootio. Yhteiskuntatieteiden tiedekunta on kutsunut kaksi kunniatohtoria, professori Ute Frevertin (Max Planck Instituutti) ja sosiaalineuvos Ristenrauna Maggan. Tiedekunta järjestää heidän kunniakseen symposiumin torstaina 16.8. klo 10.15-11.45. Paikka on Väinö Linna –Sali.

University of Tampere is organizing the Doctoral Conferment Ceremony of all the Faculties of the University of Tampere on 16 – 18 August 2018. Faculty of Social Sciences has invited two honorary doctors, professor Ute Frevert from Max Planck Institute and Councellor of Social welfare Ristenrauna Magga. SOC organizes Scientific symposium in their honour on Thursday, 16.8. at 10.15-11.45 in Väinö Linna Hall.

Thursday 16 August 2018, Väinö Linna –Hall

10.15            Tilaisuuden avaus / Opening
Dekaani Juha Teperi

10.20            From social history to the history of emotions: An intellectual journey
Honorary doctor, professor Ute Frevert, Max Planck Institute for Human Development

11.00            Saamelaiset Suomessa – alkuperäiskansa vai pelkkä alueellinen kielivähemmistö?
Kunniatohtori, sosiaalineuvos Ristenrauna Magga

11.40            Tilaisuuden päätössanat / Closing
Professori Arja Rimpelä

For more information, please contact: SOC