Alkaa
Päättyy
Päättyy kello

Edu’s Café, Åkerlundinkatu 5, 3.krs., Tampere

Päivi Vartiainen, Marja Koskela, Pirkko Pitkänen: Sairaanhoitajia Filippiineiltä – Näkökulmia kestävään kansainväliseen rekrytointiin. Tampere: Tampere University Press 2018

Päivi Vartiaisen, Marja Koskelan ja Pirkko Pitkäsen kirjassa Sairaanhoitajia Filippiineiltä – Näkökulmia kestävään kansainväliseen rekrytointiin tarkastellaan filippiiniläishoitajien rekrytointia kansainvälisen rekrytointiprosessin eri osapuolten näkökulmista. Erilaisten näkökulmien yhdistämisellä pyritään muodostamaan mahdollisimman tasapuolinen, tutkimustietoon perustuva kokonaiskuva kansainvälisen rekrytoinnin syistä ja seurauksista.

Tampere University Pressin julkaisema teos on luettavissa TUP OA Books -kokoelmassa Tampereen yliopiston avoimessa TamPub-julkaisuarkistossa. Se julkaistaan myös kansainvälisessä OAPEN Library -portaalissa.

Kirjan julkistamistilaisuus pidetään perjantaina 20.4.2018 klo 12-14 Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnan Edu’s Cafessa, Åkerlundinkatu 5, 3.krs., Tampere.  Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen 16.4. mennessä: marja.koskela@uta.fi, 050 318 7126.

Lisätietoja:
Pirkko Pitkänen, 050 420 1536, pirkko.pitkanen@uta.fi