Miten ja miksi korkeakoulujen henkilöstö tekee yritysyhteistyötä? Toimiiko se?

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello
Paikka

Tampereen teknillinen yliopisto, Kampusareenan auditoriossa (Korkeakoulunkatu 7)

Järjestäjä(t)

Tampere3

Mikä korkeakoulujen henkilöstöä motivoi ja kannustaa yhteistyöhön yritysten ja julkisen sektorin kanssa, ja millaisia ovat mielletyt yhteistyön esteet?

Tampereen molemmat yliopistot sekä ammattikorkeakoulu ovat olleet tänä vuonna mukana Korkeakoulujen yritysyhteistyön tilannekuva -selvityksessä.

Työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Suomen yliopistokiinteistöt Oy:n tilaaman selvityksen toteutti Business Arena. Sillä on käytössään eurooppalainen vertailuaineisto, joten tulokset peilaavat tamperelaisten ja suomalaisten korkeakoulujen tilannekuvaa eurooppalaisiin verrokkeihinsa nähden.

Business Arena lupaa selvityksen sisältävän käytännöllisiä havaintoja, jotka ovat sovellettavissa minkä tahansa korkeakoulun tai alueen kehittämiseen.

Näistä ja muista selvityksen tuloksista järjestetään avoin keskustelutilaisuus 25.9. kello 13–15 Tampereen teknillisellä yliopistolla, Kampusareenan auditoriossa (Korkeakoulunkatu 7).

Tervetuloa!

Pasi Vakaslahti, yritysyhteyspäällikkö, Tampereen teknillinen yliopisto