Mitä ihminen ratkaisee? Piispa ja yliopiston rehtori keskustelevat ihmiskäsityksestä

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Pinni B:n auditorio 1100, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

TaY, Veritas Forum Finland, Tampereen seurakuntayhtymän oppilaitostyö

Tampereella aloittaa ensi vuonna uusi yliopisto, kun Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyvät. Yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa ne muodostavat korkeakouluyhteisön.

Uuden yliopiston motto on kiinnostava: ”Ihminen ratkaisee”.

Veritas Forumissa Tampereen uuden yliopiston rehtoriksi valittu professori, FT Mari Walls keskustelee motosta Tampereen piispan, TT Matti Revon kanssa. He kertovat, millainen ihmiskäsitys antaa rohkeutta ratkaista ongelmia ja mitä kaikkea ihminen voi ratkaista.

Tilaisuuden moderoi Tampereen yliopiston viestintäjohtaja Katja Kannonlahti. Yhteistyökumppanina on yliopiston lisäksi muun muassa Tampereen seurakuntayhtymän oppilaitostyö.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Loppuun on varattu aikaa yleisökysymyksille ja tilaisuuden jälkeen tarjotaan kahvit.

Veritas Forum Finland on verkosto, joka järjestää akateemisia tilaisuuksia suurista elämänkysymyksistä yliopistokampuksilla ja oppilaitoksissa ympäri Suomen. Verkosto toimii suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Kansainvälisesti Veritas Forumit ovat saaneet alkunsa Harvardin yliopistossa, ja ensimmäinen Veritas Forum pidettiin siellä vuonna 1992. Harvardista ne ovat levinneet yli 200 yliopistoon Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma

Veritas Forum

Veritas Forum -koordinaattori Miikka Niiranen, 050 305 0904
Suomen Ev.Lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO)