Lauteilla-tilaisuus: Sote-ala ja arvonluonti

Päättyy kello

The Living Room -ravintola, Hämeenkatu 26

Järjestäjä(t)

Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja TAMK kutsuvat yhteen sote-alan pk-yrityksiä, tutkijoita ja opiskelijoita. Lauteilla-tapahtumassa kohtaavat alan toimijoiden ideat ja ajatukset, tavoitteena on löytää hedelmällisiä yhteistyön paikkoja!

Lauteilla on kautta kansamme historian käyty henkevimmät keskustelut, saatu parhaimmat ideat ja solmittu yllättävimmät kumppanuudet. Näissä löylyissä pidetään vaatekerta päällä, mutta pölyt saavat silti kyytiä. Lauteilla otetaan rennosti, nostetaan jalat ylös, korkataan saunajuomat - ja lähdetään virkistyneinä kotimatkalle.

Teema
Tällä kertaa lauteilla on teemana arvonluonti. Toivotamme tervetulleiksi kaikki, joille palvelun asiakasarvo ja sen mittaaminen sote-alalla ovat ajankohtaisia teemoja. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan arvon muodostumisesta ja sen mittaamisen menetelmistä.

Mukana löylyjä heittämässä:

• Tietojohtamisen professori Nina Helander (TTY) - arvo-odotukset ja arvopotentiaali asiakaspolulla
  • Hallintotieteiden tutkijatohtori Anna Kork (TaY) - asiakaslähtöisyys ja arvon todentamisen problematiikka
  • Yrittäjä Tommi Keränen (eTasku) – miten arvonluonti asiakkaalle on meidän yrityksen tarinassa ollut läsnä?

Ilmoittaudu mukaan tästä

Yhteyspäällikkö Mia Simpanen, 040 190 1243, mia.simpanen@uta.fi