Kuinka edistää yksin- ja pienyrittäjän työhyvinvointia?

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Solo Sokos Hotel Torni Tampere / Kokoustila

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto ja Pirkanmaan Yrittäjät

Tampereen yliopisto ja Pirkanmaan Yrittäjät järjestävät yhdessä maksuttoman tilaisuuden omasta työhyvinvoinnistaan kiinnostuneille yksin- ja pienyrittäjille. Työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Manka kertoo yrittäjien työhyvinvoinnin edistämisen keinoista. Tilaisuuden aikana osallistujat pääsevät itse ideoimaan omaa työhyvinvointia tukevia ratkaisuja ja keskustelemaan niistä toisten yrittäjien sekä työhyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuudesta saat itsellesi hyödyllistä tietoa työhyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Satsaamalla hyvinvointiisi tuet yrityksesi menestystä. Kerättyjä ideoita tullaan hyödyntämään myös tutkimusaineistona, jota hyödynnetään yrittäjien työhyvinvoinnin kehittämisessä.

OHJELMA:
17.30–18.00 Kahvitarjoilu
18.00–18.15 Tilaisuuden avaus ja Pirkanmaan Yrittäjien puheenvuoro
18.15–19.15 Ideointia ja keskustelua ryhmissä (yksinyrittäjät ovat omissa ryhmissä ja työllistävät yrittäjät omissa)
19.15–20.00 Ikkunanpesun aika – uusi näkymä työ hyvinvointiin, Tampereen yliopiston dosentti Marja-Liisa Manka

Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 19.4.2018. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa ilmoittautua pian!

Lisätietoja

Tutkimusjohtaja Kirsi Heikkilä-Tammi, Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulu, Työhyvinvoinnin tutkimusryhmä, kirsi.heikkila-tammi(a)uta.fi

y-kampus.fi/tapahtumat/kuinka-edistaa-yksin-ja-pienyrittajan-tyohyvinvointia/