Keskusteluntutkimuksen päivät

Päättyy

Linna-rakennus (Kalevantie 5)

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto

Keskusteluntutkimuksen päivät

Vuoden 2019 päivien teemana on Moraali vuorovaikutuksen ulottuvuutena.

Moraali ja moraaliset kysymykset voivat näkyä vuorovaikutuksessa ja sen analyysissa monella eri tavalla. Yhtäältä moraalisten kysymysten voi ajatella näkyvän useimmissa vuorovaikutustilanteissa ja nousevan relevanteiksi eri vuorovaikutuskäytänteiden analyysissa. Toisaalta on olemassa vuorovaikutustilanteita, joita jäsentämässä moraalinen ulottuvuus on keskeinen.

Päivien pääpuhuja on professori Anssi Peräkylä, joka puhuu aiheesta Uhanalainen minuus vuorovaikutuksessa.
Esitelmä perustuu tutkijakollektiivin työhön. Kollektiivin jäseniä ovat: Anssi Peräkylä, Liisa Voutilainen, Melisa Stevanovic, Aurora Guxholli, Emmi Koskinen, Maarit Lehtinen, Silja Mäki, Annukka Pursi, Enikö Savander, Mika Simonen ja Sanna Tiilikainen.

Katso lisää Keskusteluntutkimuksen päivien www-sivuilta.

Aija Logren
aija.logren@uta.fi