Kansalliskirjaston Digi-palvelu tutkimuksen ja opetuksen välineenä

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Linna, kirjaston opetusluokka Elina 3022, Kalevantie 5

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopiston kirjasto

Kansalliskirjaston digitoimat aineistot ovat tarjolla tutkimus-, opetus- ja opiskelukäyttöön. Tietoasiantuntija Jussi-Pekka Hakkarainen esittelee Digi.Kansalliskirjasto.fi-palvelun mahdollisuuksia tutkimuksen ja opetuksen välineenä, myös tiedonlouhinnassa. Esittely on tarkoitettu tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille.

Tampereen yliopiston historian, viestinnän ja median sekä journalistiikan tutkijat ja opettajat ovat mukana Haka-pilotissa, jonka Kansalliskirjasto käynnisti kesällä 2018 yhdessä Kopioston, Mikkelin yliopistokeskuksen ja kuuden korkeakoulun kanssa. Pilottihankkeen tarkoituksena on edistää sanoma- ja aikakausilehtien tutkimus- ja opetuskäyttöä. Vuoden 2019 loppuun kestävässä hankkeessa Kansalliskirjaston Digi-palveluun tunnistautunut käyttäjä voi selata, tehdä hakuja, ladata ja louhia kaikkia Digissä olevia aineistoja vuoteen 2010 saakka.

Tervetuloa!

Tietoasiantuntija Sari Mäkelä, 040 190 4226