Journalistiikan vierailijaprofessuurin vallanvaihto

Teatterimonttu, Päätalo, D-siipi, osoite: Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

COMS

Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessuurin hoitaja vaihtuu.

Vallanvaihtotilaisuudessa väistyvä vierailijaprofessori, toimittaja Hanna Nikkanen pitää jäähyväisluennon aiheesta Journalismi disruption ja maailmanlopun välissä.

Hänen seuraajansa, uutispäällikkö Jussi Pullinen luennoi oman professorivuotensa avaukseksi aiheesta Internet parantaa journalismia.

Hanna Nikkanen ja Jussi Pullinen

Journalistiikan vierailijaprofessuuri on ollut Tampereen yliopistossa vuodesta 2007 alkaen. Ensimmäiset viisi vuotta tehtävä perustui Helsingin Sanomain säätiön lahjoitukseen. Vierailijaprofessuurin tavoitteena on lähentää toisiinsa journalistiikan kentän ammattilaisten kokemusta sekä journalismin opetusta ja tutkimusta

Tilaisuuden lopuksi on kahvitarjoilu.

Tilaisuus on kuunneltavissa suorana Radio Moreenissa ja myöhemmin se löytyy Radio Moreenin pilvipalvelusta.

Tervetuloa!

Hanna Nikkanen, hanna.nikkanen@uta.fi, 050 3740308