Journalismin iltapäivä: Vallan vahtikoiria vai eliitin äänitorvia?

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Päätalon sali D11, Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

Viestintätieteiden tiedekunta

Miten politiikan journalismi on muuttunut ja mitkä ovat sen haasteet 2010-luvulla? Millaista on olla toimittajana vallan kamareissa: Brysselissä ja Arkadiamäellä?  Näistä seikoista keskustelevat Journalismin iltapäivässä toimittaja Maria Stenroos Yleisradiosta ja tutkija Jari Väliverronen viestintätieteiden tiedekunnasta.

Tilaisuus lähetetään suorana Radio Moreenissa. Tilaisuuden juontaa journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen. Luentoja ja keskustelua voi seurata twitterissä (#journalismiIP #moreenimedia), ja siitä voi lukea seuraavalla viikolla toimittajakoulutuksen verkkojulkaisu Moreenimedian blogista.

Tilaisuus on osa journalistiikan oppiaineen Journalismin perusteet -luentosarjaa, ja sinne on vapaa pääsy.

Journalismin iltapäivä tuo tänä syksynä Tampereen yliopistoon maamme eturivin tutkijoita ja toimittajia pohtimaan journalismin ja journalistin ammatin nykytilaa. Miten lähelle totuutta journalistit uskovat pääsevänsä? Millaista on median valta tutkimusten perusteella? Ajankohtaisia journalistisia pulmia ratkotaan kuutena peräkkäisenä torstaina 7.9.–12.10.

Lisätietoja

Journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen, 050 318 5932, kari.koljonen@uta.fi