Journalismin iltapäivä: Toimittajien kasvonkohotuksella rakentavampaa julkisuutta?

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Pinni B -rakennus, sali B1096, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Viestintätieteiden tiedekunta

Millaisia ryhtiliikkeitä journalismissa on tehty viime vuosikymmeninä? Minkälaisia mahdollisuuksia sovittelujournalismi tarjoaa toimittajan työhön? Näistä seikoista keskustelevat Journalismin iltapäivässä toimittaja Tatu Airo Aamulehdestä ja yliopistotutkija Laura Ahva Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus COMETista.

Tilaisuus lähetetään suorana Radio Moreenissa. Tilaisuuden juontaa journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen. Luentoja ja keskustelua voi seurata twitterissä (#journalismiIP #moreenimedia), ja siitä voi lukea seuraavalla viikolla toimittajakoulutuksen verkkojulkaisu Moreenimedian blogista.

Tilaisuus on osa journalistiikan oppiaineen Journalismin perusteet -luentosarjaa, ja sinne on vapaa pääsy.

Journalismin iltapäivä tuo tänä syksynä Tampereen yliopistoon maamme eturivin tutkijoita ja toimittajia pohtimaan journalismin ja journalistin ammatin nykytilaa. Miten lähelle totuutta journalistit uskovat pääsevänsä? Millaista on median valta tutkimusten perusteella? Ajankohtaisia journalistisia pulmia ratkotaan kuutena peräkkäisenä torstaina 7.9.–12.10.

Lisätietoja

Journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen, 050 318 5932, kari.koljonen@uta.fi