Journalismin iltapäivä: Missä menee sananvapauden rajat toimituksen sisällä?

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Päätalon sali D11, Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

Viestintätieteiden tiedekunta

Miten toimitusorganisaatioita johdetaan ja kuinka vapaasti toimittaja saa kirjoittaa? Millainen johtaja on vastaava päätoimittaja? Mitkä ovat hänen oikeutensa ja velvollisuutensa? Näistä seikoista keskustelevat Journalismin iltapäivässä päätoimittaja Satu Takala Ilkka-lehdestä ja journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen viestintätieteiden tiedekunnasta.

Tilaisuus lähetetään suorana Radio Moreenissa. Tilaisuuden juontaa journalistiikan professori Ari Heinonen. Luentoja ja keskustelua voi seurata twitterissä (#journalismiIP #moreenimedia), ja siitä voi lukea seuraavalla viikolla toimittajakoulutuksen verkkojulkaisu Moreenimedian blogista.

Tilaisuus on osa journalistiikan oppiaineen Journalismin perusteet -luentosarjaa, ja sinne on vapaa pääsy.

Journalismin iltapäivä tuo tänä syksynä Tampereen yliopistoon maamme eturivin tutkijoita ja toimittajia pohtimaan journalismin ja journalistin ammatin nykytilaa. Miten lähelle totuutta journalistit uskovat pääsevänsä? Millaista on median valta tutkimusten perusteella? Ajankohtaisia journalistisia pulmia ratkotaan kuutena peräkkäisenä torstaina 7.9.–12.10.

Lisätietoja

Journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen, 050 318 5932, kari.koljonen@uta.fi