Journalismin iltapäivä: Ilmasto muuttuu, muuttuuko media?

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Pinni B -rakennus, sali B1096, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Viestintätieteiden tiedekunta

Miten politiikka, tiede ja journalismi kietoutuivat toisiinsa ilmastomuutoksessa? Millainen urakka on maailman tärkeimmästä uutisesta kertominen? Näistä seikoista keskustelevat Journalismin iltapäivässä journalistiikan professori Risto Kunelius viestintätieteiden tiedekunnasta ja toimittaja, journalistiikan opiskelija Alma Onali. Onali osallistui journalistiikan vierailijaprofessori Hanna Nikkasen vetämään kirjahankkeeseen Hyvän sään aikana (Into 2017).

Tilaisuus lähetetään suorana Radio Moreenissa. Tilaisuuden juontaa journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen. Luentoja ja keskustelua voi seurata twitterissä (#journalismiIP #moreenimedia), ja siitä voi lukea seuraavalla viikolla toimittajakoulutuksen verkkojulkaisu Moreenimedian blogista.

Tilaisuus on osa journalistiikan oppiaineen Journalismin perusteet -luentosarjaa, ja sinne on vapaa pääsy.

Journalismin iltapäivä tuo tänä syksynä Tampereen yliopistoon maamme eturivin tutkijoita ja toimittajia pohtimaan journalismin ja journalistin ammatin nykytilaa. Miten lähelle totuutta journalistit uskovat pääsevänsä? Millaista on median valta tutkimusten perusteella? Ajankohtaisia journalistisia pulmia ratkotaan kuutena peräkkäisenä torstaina 7.9.–12.10.

Lisätietoja

Journalistiikan yliopistonlehtori Kari Koljonen, 050 318 5932, kari.koljonen@uta.fi