Johtajuussymposium 2018

Tampereen yliopiston keskustakampus

Järjestäjä(t)

Johtamiskorkeakoulu

Johtajuussymposium kerää yhteen yleisöä aina asiasta kiinnostuneista opiskelijoista poliittisiin vaikuttajiin ja yritysmaailman osaajiin. Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa sekä tämän päivän että huomisen huipputekijöihin. Johtajuussymposium 2018 keskittyy tiedolla johtamiseen.

Pääseminaarin puhujaksi on lupautunut kansainvälisesti tietojohtamisen pioneerina tunnettu Tom Davenport. Seminaari käsittelee tiedolla johtamisen ajankohtaisia aiheita ja Davenportin puheenvuoroa kommentoivat  TTY:ltä tietojohtamisen professori Nina Helander ja Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

Tapahtumassa on lisäksi muun muassa Aamulehden ja JKY:n yhteisseminaari sekä Business Tampereen seminaari digitalisaatiosta ja ekosysteemeistä.

Johtajuussymposiumin ohjelma.

Viestintäkoordinaattori Maria Kasdaglis