Johtajuussymposium

Alkaa
Paikka

Tampereen yliopiston keskustakampus (Kalevantie 4) ja muut ohjelman mukaiset paikat

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulu järjestää suositun Johtajuussymposiumin. Kuudetta kertaa toteutettavan tapahtuman pääteemat ovat työ, digitaalisuus ja ruoka. Panelisteja ovat muun muassa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Gold&Green Foodsin toimitusjohtaja Maija Itkonen, SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä Gimmeyawallet Productionsin toimitusjohtaja Elise Pietarila.

Johtajuussymposium kokoaa johtamisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen nykyiset ja tulevat ammattilaiset yhteiseen huippuseminaariin. Symposiumissa kirkastetaan ajatuksia nykypäivän hyvästä johtajuudesta. Tapahtumapäivä koostuu lukuisista eri tilaisuuksista. Tämän syksyn pääpaneelien otsikot ovat Muuttuva työ ja työllistymisen muutos, Digitalisaatio: hypestä konkreettiseen tekemiseen ja How to Lead a Food (R)evolution?.

Johtajuussymposium verkossa

Johtajuussymposiumin ohjelma