Avajaiset

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy

Avajaiset

Avajaisjuhla juhlasalissa, yliopistolaisten yhdistysten ja harrasteryhmien esittelypisteitä Alakuppilan aulassa, esityksiä pääaulassa, opastettuja kampuskierroksia...

Radio Moreeni radioi ja juontaa tapahtuman.

Klo 10.00 - 19.00
Tent escape -kisa, Päärakennuksen sisäpiha, pyöräkatoksen vieressä

Klo 11.00
Avajaishartaus, Yliopiston kappeli, Pinni B

Klo 12.15
Avajaisjuhla, Juhlasali, päärakennus

Klo 13.00-15.30
Yliopistolaisten harrasteryhmien ja yhdistysten esittelypisteet, Alakuppilan aula, päärakennus

Klo 13.30-14.15
Alumnikahvit, Alakuppila, päärakennus

Klo 13.30-14.15
Tanssia, teatteria, joukkuevoimistelua: UtaDance, Tukkateatteri, UtaGymnastics, Sisääntuloaula, päärakennus

Klo 14.15-15.00
Opastetut kampuskierrokset, Lähtö päärakennuksen Alakuppilasta

Klo 14.15-16.00
Uusien professoreiden juhlaluennot

Klo 14.15 Juhlasali
          Yhteiskuntatieteiden tiedekunta

• Nuorisotutkimuksen professori Päivi Honkatukia. ”Nuorisotutkimuksen yhteiskunnallinen tehtävä”
  • Terveyssosiologian professori Piia Jallinoja. ”Kylmiä tilastoja ja kuumia kokemuksia – 30 vuottani terveyssosiologiassa”
  • Sukupuolentutkimuksen professori Johanna Kantola. ”Tasa-arvopolitiikan suunnanmuutos: Sukupuoli, valta ja politiikka Suomessa ja Euroopassa”
  • Sosiaali- ja terveyspolitiikan professori Juho Saari. "Hyvinvointivaltio markkinayhteiskunnassa"

Klo 15.15 Luentosali A1
        Johtamiskorkeakoulu

• Yrityksen johtamisen professori Johanna Kujala. ”Vastuu johtaa: Sidosryhmäsuhteet ja vastuullisuus johtamisessa.”

Viestintätieteiden tiedekunta:

• Vuorovaikutteisen teknologian professori Markku Turunen. ”Jokapaikan puhetta: interacting with and through technology.”

Klo 15.00-17.00
Välietkot: elämänpelejä Boomilandiassa, Klubi 57, Pinninkatu 57

Klo 15.30-16.15
Opastetut kampuskierrokset, lähtö päärakennuksen Alakuppilasta

Iltajuhla Klubilla ja Klubin terassilla (Tullikamarinaukio 2)

Klo 17.00 alkaen Grillijuhla + ohjelmaa

Klo 21.00 Stepa joutuu valitettavasti perumaan keikkansa.
Häntä saapuu paikkaamaan Tuuttimörkö!

Tuuttimörkö

Kaikkiin avajaistapahtumiin (myös Klubin keikalle) on vapaa pääsy yliopiston opiskelijoilla, henkilökunnalla ja alumneilla (Klubi perii iltajuhlaan osallistuvilta narikkamaksun).