Avajaiset

Päätalo, Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy

Avajaisjuhla juhlasalissa, yliopistolaisten yhdistysten ja harrasteryhmien esittelypisteitä Alakuppilan aulassa, esityksiä pääaulassa, opastettuja kampuskierroksia...

Klo 11.00
Avajaishartaus, Yliopiston kappeli, Pinni B

Klo 12.15
Avajaisjuhla, Juhlasali, päärakennus

Klo 13.00-15.30
Yliopistolaisten harrasteryhmien ja yhdistysten esittelypisteet, Alakuppilan aula, päärakennus

Klo 13.30-14.15
Alumnikahvit, Alakuppila, päärakennus

Klo 13.30-14.15
Tanssia, teatteria, joukkuevoimistelua: UtaDance, Tukkateatteri, UtaGymnastics, Sisääntuloaula, päärakennus

Klo 14.15-15.00
Opastetut kampuskierrokset, Lähtö päärakennuksen Alakuppilasta

Klo 14.15-16.00
Uusien professoreiden juhlaluennot

Klo 14.15 Juhlasali
          Yhteiskuntatieteiden tiedekunta

• Nuorisotutkimuksen professori Päivi Honkatukia. ”Nuorisotutkimuksen yhteiskunnallinen tehtävä”
  • Terveyssosiologian professori Piia Jallinoja. ”Kylmiä tilastoja ja kuumia kokemuksia – 30 vuottani terveyssosiologiassa”
  • Sukupuolentutkimuksen professori Johanna Kantola. ”Tasa-arvopolitiikan suunnanmuutos: Sukupuoli, valta ja politiikka Suomessa ja Euroopassa”
  • Sosiaali- ja terveyspolitiikan professori Juho Saari. "Hyvinvointivaltio markkinayhteiskunnassa"

Klo 15.15 Luentosali A1
        Johtamiskorkeakoulu

• Yrityksen johtamisen professori Johanna Kujala. ”Vastuu johtaa: Sidosryhmäsuhteet ja vastuullisuus johtamisessa.”

Viestintätieteiden tiedekunta:

• Vuorovaikutteisen teknologian professori Markku Turunen. ”Jokapaikan puhetta: interacting with and through technology.”

Klo 15.00-17.00
Välietkot: elämänpelejä Boomilandiassa, Klubi 57, Pinninkatu 57

Klo 15.30-16.15
Opastetut kampuskierrokset, lähtö päärakennuksen Alakuppilasta

Iltajuhla Klubilla ja Klubin terassilla (Tullikamarinaukio 2)

Klo 17.00 alkaen Grillijuhla + ohjelmaa

Klo 21.00 Stepa

Kaikkiin avajaistapahtumiin (myös Klubin keikalle) on vapaa pääsy yliopiston opiskelijoilla, henkilökunnalla ja alumneilla (Klubi perii iltajuhlaan osallistuvilta narikkamaksun).